tel: 01 6235 093      fax: 01 6235 093      e-mail: info@sajam99.hr

Naši šatori za poslovne priredbe omogućit će vam organiziranje atraktivnih poslovnih manifestacija neovisno o okolišu ili atmosferskim uvjetima. Naše šatore možemo postaviti na sve vrste podloga i pobrinuti se za cjelokupno uređenje u skladu s vašim željama. O uspješnom partnerstvu s najvećim hrvatskim i inozemnim tvrtkama najbolje govori naša referentna lista.

Zatražite besplatnu ponudu
  • Šatori za zabave

    Želite li organizirati nezaboravnu zabavu, proslavu obljetnice ili rođendana u vrtu vaše kuće ili na lokaciji u prirodi. Nudimo vam široki spektar zatvorenih i otvorenih šatora kao i šatora na kat s grijanjem i klimatizacijom. Naši iskusni tehničari ponudit će vam rješenje za sve manifestacije s manjim ili većim brojem uzvanika.

  • Šatori za sportske događaje

    Ponuda naših šatora idealna je za organizaciju raličitih sportskih manifestacija. Upotpunite vanjske ili unutranje prostore najmom mobilnih montažnih objekata i prateće opreme. Montaža šatora moguća je na sve vrste podloga bez obzira na zakrivljenost. Na vaš poziv naš tim iskusnih stručnjaka napravit će analizu terena u bilo kojem dijelu Hrvatske i ponuditi vam najbolju mogućnost postave objekata.

Jednostavna montaža

Montaža bez bušenja

Naši šatori s prilagodljivim temeljima mogu se jednostavno montirati na sve vrste podloga bez potrebe za bušenjem podloge ili bilo kakvog fiksnog učvršćivanja.

Dimenzije za sve prilike