tel: 01 6235 093      fax: 01 6235 093      e-mail: info@sajam99.hr

Ako želite vjenčanje iz snova o kojem će se dugo pričati obratite nam se s povjerenjem. Omogućit ćemo vam organizaciju nezaboravnog vjenčanja u bilo kojem ambijentu koji poželite. Bilo da se radi o vrtu kuće, parku dvorca ili atraktivnoj lokaciji u prirodi, naši raznovrsni šatori uklopit će se u traženi ambijent.

Zatražite besplatnu ponudu
  • Šatori za poslovne priredbe

    Naši šatori za poslovne priredbe omogućit će vam organiziranje atraktivnih poslovnih manifestacija neovisno o okolišu ili atmosferskim uvjetima. Naše šatore možemo postaviti na sve vrste podloga i pobrinuti se za cjelokupno uređenje u skladu s vašim željama. O uspješnom partnerstvu s najvećim hrvatskim i inozemnim tvrtkama najbolje govori naša referentna lista.

  • Šatori za sportske događaje

    Ponuda naših šatora idealna je za organizaciju raličitih sportskih manifestacija. Upotpunite vanjske ili unutranje prostore najmom mobilnih montažnih objekata i prateće opreme. Montaža šatora moguća je na sve vrste podloga bez obzira na zakrivljenost. Na vaš poziv naš tim iskusnih stručnjaka napravit će analizu terena u bilo kojem dijelu Hrvatske i ponuditi vam najbolju mogućnost postave objekata.

Jednostavna montaža

Montaža bez bušenja

Naši šatori s prilagodljivim temeljima mogu se jednostavno montirati na sve vrste podloga bez potrebe za bušenjem podloge ili bilo kakvog fiksnog učvršćivanja.

Dimenzije za sve prilike