tel: 01 6235 093      fax: 01 6235 093      e-mail: info@sajam99.hr

Želite li organizirati nezaboravnu zabavu, proslavu obljetnice ili rođendana u vrtu vaše kuće ili na lokaciji u prirodi? Nudimo vam široki spektar zatvorenih i otvorenih šatora kao i šatora na kat s grijanjem i klimatizacijom. Naši iskusni tehničari ponudit će vam rješenje za sve manifestacije s manjim ili većim brojem uzvanika.

Zatražite besplatnu ponudu
  • Šatori za poslovne priredbe

    Naši šatori za poslovne priredbe omogućit će vam organiziranje atraktivnih poslovnih manifestacija neovisno o okolišu ili atmosferskim uvjetima. Naše šatore možemo postaviti na sve vrste podloga i pobrinuti se za cjelokupno uređenje u skladu s vašim željama. O uspješnom partnerstvu s najvećim hrvatskim i inozemnim tvrtkama najbolje govori naša referentna lista.

  • Šatori za vjenčanja

    Ako želite vjenčanje iz snova o kojem će se dugo pričati obratite nam se s povjerenjem. Omogućit ćemo vam organizaciju nezaboravnog vjenčanja u bilo kojem ambijentu koji poželite. Bilo da se radi o vrtu kuće, parku dvorca ili atraktivnoj lokaciji u prirodi, naši raznovrsni šatori uklopit će se u traženi ambijent.

Jednostavna montaža

Montaža bez bušenja

Naši šatori s prilagodljivim temeljima mogu se jednostavno montirati na sve vrste podloga bez potrebe za bušenjem podloge ili bilo kakvog fiksnog učvršćivanja.

Dimenzije za sve prilike