tel: 01 6235 093      fax: 01 6235 093      e-mail: info@sajam99.hr

Sportski poligoni služe za natkrivanje različitih sportskih terena (teniski tereni, nogometna igrališta, plivališta itd.) Vrlo se lako i brzo montiraju i demontaraju. Iznimno su čvrsti, otporni na snijeg i vjetar i ne trebaju temelje. Bočne stranice izrađuju se od cerade, lima, sendvič panela ili staklenih stijena. Uz sve navedene prednosti osiguravaju sve potrebne uvjete kakve nalazimo u pravoj sportskoj dvorani.

Zatražite besplatnu ponudu
  • Brzomontažne hale

    Kao što im ime govori, ove se hale podjednako brzo montiraju i demontiraju. Prilikom postavljanja nije potrebna posebna priprema terena jer objekti nemaju temelja. Brzomontažne hale prilagodljive su dimenzijama (širina, dužina i visina) različitim namjenama. Mogu biti izolirane ili neizolirane i jednako su praktično kratkoročno, kao dugoročno rješenje.

  • Industrijski šatori

    Želite li organizirati nezaboravnu zabavu, proslavu obljetnice ili rođendana u vrtu vaše kuće ili na lokaciji u prirodi. Nudimo vam široki spektar zatvorenih i otvorenih šatora kao i šatora na kat s grijanjem i klimatizacijom. Naši iskusni tehničari ponudit će vam rješenje za sve manifestacije s manjim ili većim brojem uzvanika.

Industrijski skladišni šatori